Rise Of Ra – EGT

Легенда за това, че всички древните египетски богове са били погребани в гробниците заедно с техните съкровища, кара много кладоискателей да отидете в търсене на това несметного богатство – и сега вие също може да го направи благодарение на тематическому слот машина „Rise of Ra“ от създателите на EGT. Вие ще бъдете отведени до гробницата на Бога на слънцето Ра, където ще отидете в търсене на сандъци със съкровища и древни артефакти, които ще струват много пари на пазарите на антики.

Можете дори да предприемете този лов на съкровища с любимия си iPad или таблет, както и с всякакви бюджети, благодарение на разнообразния избор на комбинации от кредитни и кредитни залози.

Единственото нещо, което не е наред с това съкровище, е, че е заровено – и не в пиратски смисъл. Това е съкровище зарыто дълбоко в гробниците на Бога на Слънцето Ра, и трябва да се справят с мумифицированными кучета, саркофази и месоядни бръмбари-скарабеями, които могат да се скъсате от плът и лице за секунди – но търсене на съкровище ще струва това.

Rise Of Ra – EGTДълбоко в гробниците на Бога на слънцето Ра е съкровище, за което дори не сте мечтали, и вие ще бъдете в състояние да претендира за своя дял от хонорара на търсача под формата на парични награди и бонуси. Ще спечелите до 2000 монети за търсене на Сандъци, вази и анкхи, както и до 2500 монети за търсене на мумифицирани кучета и до 5000 монети за саркофази и всевиждащото око на Ра. Разгадаят значението на много йероглифи, и вие ще бъдете в състояние да спечели до 8000 монети, и намирането на останките на любовницата RA или Ra, можете да спечелите до 15 000 монети. Въпреки това, намерете и предизвикайте много бръмбари и можете да спечелите до 200 000 монети.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *