Karaoke Party – Microgaming

Karaoke Party – MicrogamingРазтворете косата си и изпейте сърцето си с караоке парти, чисто нов слот машина от ветеран онлайн игра-студио Microgaming. С наличните 150 000 монети, за да спечелите, тази игра с 5 барабана и 9 печеливши линии може дори да накара най-срамежливите въртящи се да се приближат до микрофона, за да спечелят няколко големи долара.

Дори ако не най-силният играч, няма нужда да се притеснявате за това, че ви оставят на мира на сцената благодарение на многото полезни бонус функции, включително диви икони, които удвоят стойността на печалбите, а така също и 15 безплатни завъртания с утроенными на изплащане.

Пеенето на караоке може да не е всичко, което ви харесва, но независимо дали сте зад микрофона или в публиката, не можете да отречете, че това е много забавно. Защото, нека се изправим пред него, дори ако певците не могат да се справят перфектно с всички бележки, все още ще има много смях.

Този слот машина от компанията Microgaming software, се опитва да заснемат ярки емоции караоке-партита с комплекта барабани, които са пълни с различни участници, опоясывающими си сърце, с един смел вокал, група певци и двойка, исполняющей романтичен дует. Е, предполагаме, че правят романтично дуо, но съдейки по жестовете им, те наистина могат да направят YMCA!

Слот машина video slot е проектиран на прилично ниво, както би трябвало много игрални автомати от тази компания-производител на игри. По този начин иконите на героите са проектирани с ясни детайли и много движения, въпреки че са визуализирани в 2D без специални анимации. И, разбира се, играта има задължителна караоке писта, която да насочва играчите през всяко завъртане.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *