Karaoke Party – Microgaming

Karaoke Party – MicrogamingРазтворете косата си и изпейте сърцето си с караоке парти, чисто нов слот машина от ветеран онлайн игра-студио Microgaming. С наличните 150 000 монети, за да спечелите, тази игра с 5 барабана и 9 печеливши линии може дори да накара най-срамежливите въртящи се да се приближат до микрофона, за да спечелят няколко големи долара.

Дори ако не най-силният играч, няма нужда да се притеснявате за това, че ви оставят на мира на сцената благодарение на многото полезни бонус функции, включително диви икони, които удвоят стойността на печалбите, а така също и 15 безплатни завъртания с утроенными на изплащане.

Пеенето на караоке може да не е всичко, което ви харесва, но независимо дали сте зад микрофона или в публиката, не можете да отречете, че това е много забавно. Защото, нека се изправим пред него, дори ако певците не могат да се справят перфектно с всички бележки, все още ще има много смях.

Този слот машина от компанията Microgaming software, се опитва да заснемат ярки емоции караоке-партита с комплекта барабани, които са пълни с различни участници, опоясывающими си сърце, с един смел вокал, група певци и двойка, исполняющей романтичен дует. Е, предполагаме, че правят романтично дуо, но съдейки по жестовете им, те наистина могат да направят YMCA!

Слот машина video slot е проектиран на прилично ниво, както би трябвало много игрални автомати от тази компания-производител на игри. По този начин иконите на героите са проектирани с ясни детайли и много движения, въпреки че са визуализирани в 2D без специални анимации. И, разбира се, играта има задължителна караоке писта, която да насочва играчите през всяко завъртане.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *