Book Of Ra Deluxe – Novomatic

Book Of Ra Deluxe – NovomaticКнигата на компанията Ra Novomatic е публикувана за първи път през 2004 година. Оттогава тя се превърна в един от най-известните онлайн слотове на всички времена.

Novomatik се възползва от този успех, като публикува книгата на Ra Deluxe. Тази египетска игра за търсене на съкровища на пръв поглед не е много по-различна от оригинала. Въпреки това, той има някои актуализации, които ще разгледаме в тази книга Ra Deluxe review.

Book of Ra Deluxe: правила на играта и стратегии за печалба

Атмосферата е първата голяма промяна от първата книга на Ra до версията Deluxe. Първата игра представляваше черните очертания на пирамидите и пясъка в далечината. Въпреки че този фон може да е бил приемлив през 2004 г., Той не отговаря на съвременните слотове.

Книгата на Ra Deluxe предлага по-подробна картина на пустинята. Наистина можете да видите палми и контури в пясъците и пирамидите. Освен това има подробни йероглифи на барабаните. Фонът се променя в египетската гробница, когато отваряте безплатни завъртания.

Как се играе Book of Ra?

Book Of Ra Deluxe – NovomaticКнигата на Ра служи както като див символ, така и като символ на разпръскване. Той може да замени всеки друг символ за формиране на печалби. Той също така изпълнява безплатни завъртания, когато се качва три или повече пъти навсякъде на барабаните.

Свободните завъртания в по-голямата си част играят като нормални кръгове. Въпреки това, един символ е избран като разширяваща се икона. Този специален символ се разширява само ако има достатъчно мачове, за да спечелите.

Възможности за начинаещи в Book of Ra

Книгата на Ра очарова многобройни играчи на слот машини през годините. Но книгата на Ra Deluxe определено го превъзхожда в различни категории. Тази игра предлага по-добра анимация, по-висок RTP и превъзходен фон.

Единствената област, където Book of Ra Deluxe не достига, са функциите. Той има само безплатни завъртания с разширяващ се символ. Но докато можете да преодолеете липсата на функции, тогава този слот е достойно приключение.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *