Book Of Ra Deluxe 6 – Novomatic

Book Of Ra Deluxe 6 – NovomaticАко мечтаете да получите страхотно богатство за това, че сте намерили легендарната книга на Ра, тогава определено ще искате да играете най-популярната игрална машина Novomatic „Book of Ra 6“. Тази игра е последната в поредицата тематични игри на Ра, която включва в себе си книгата на Ра и книга на Ра Датите, и вие можете да спечелите награди в размер до 7 500 000 монети за търсене на тематични предмети, сюжетни герои и на играта в отлични бонус игри, като си broken Книга на Ра, безплатни завъртания и разширяващо символи.

Това е стандартна игра с 3 х 5 барабана, но можете да удвоите залога си с допълнителен залог и да играете на 6-ия барабан – което дава възможност на играчите да играят за най-големите награди.

Както във всеки епичен приключение, в тази слот машина на тема куестове има герой, и той изглежда толкова добре оборудван с, като най-известният в света археологически герой Индиана Джоунс, на които той трябва да бъде, когато и двамата да влезете в древната гробница на Ра, за да търсят съдбата си, тъй като пълна с бръмбари-скарабеями и остри саркофази.

Book Of Ra Deluxe 6 – NovomaticНаградите са потенциално огромни, ако успеете в търсенето си и поддържате банковия си баланс нагоре по пътя, като намерите 3-6 мистериозни съвпадащи йероглифи, които струват до 375 000 монети. Наградите стават по-големи, колкото по-дълбоко в гробницата отивате и можете да вземете награди до 1 000 000 монети за търсене на скарабски бръмбари и до 2 500 000 за търсене на саркофази. Въпреки това, може да се наложи да спасите нашия безстрашен герой, когато той попадне под магията на Ра – но не се притеснявайте, тъй като ако успеете, ще получите огромни 7 500 000 монети.

Играта има само един бонус символ, който е разпръснатата книга на RA, но изпълнява много функции. Множество символи ще защитават големи мигновени печалби до 2 000 000 монети, докато те също имат способността да заменят всички други символи, за да създадат допълнителни печеливши линии за изплащане. Те могат също така да предизвикат 10 безплатни завъртания, а в началото на безплатните завъртания произволно избраният символ ще се превърне в разширяващ се символ за цялата сума на бонуса. Безплатните завъртания също могат да се изпълняват многократно.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *