Aquaman – Playtech

Aquaman – PlaytechСледвайте Аквамен, Кралят на Атлантида, и съпругата му Мера, принцеса Ксебел, в дълбокия подводен свят на слота за прогресивен джакпот от дъщерното дружество на Playtech Sunfox Gaming.

След Батман, Green Lantern и Wonder Woman, слотът Aquaman, който ще разгледаме, е следващият в серията DC Comics игри, издадени под лиценз от притежателите на права. Впечатляващите графики и анимации разказват историята на супергероите, тъй като те издържат на изпитанията от четири подводни злодеи.

Оставайки верни на оригиналните комикси, а не на блокбъстърите, дизайнерският екип на Sunfox Gaming избра подводния град Атлантида като фон за прозрачен прозорец за игри, съдържащ четири дисплея за прогресивни джакпоти.

Двамата главни герои на този слот могат да се появят в пълен ръст, като Аквамен излага тризъбеца си, а мера се готви да огъне водата със своите свръхестествени сили. Водните звуци и акустичните ефекти придружават обичайните шумове на барабана, за да образуват подходящ саундтрак за игра.

Aquaman онлайн слот машина има 11 обикновени символи за плащане, един див символ и разпръснат символ. На нископлатения край са обичайните 10 до една боя карти. Средните символи са четирите злодеи от подводния свят.

Аквамен и мера са основните символи, като първият се появява на втория барабан, а вторият се вижда на четвъртия барабан. Изплащанията за един пет от този вид варират от 1 до 20 пъти в сравнение с вашия залог. Дивият символ на слота Aquaman е златен тризъбец на тъмно червена плочка. Скатерите могат да се появят на всички барабани и да бъдат маркирани с думите „безплатни игри“.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *