Ротативки с 243 печеливши линии

Ротативки с 243 печеливши линииПрез по-голямата част от историята на хазарта всички игрални автомати са работили по подобен начин. Играчите инвестираха парите си, завъртяха барабаните и се надяваха, че печелившата комбинация ще падне на една-единствена линия на машината. Това беше изпитан и верен метод, който даде много тръпка.

Как работят ротативките с 243 линии?

Автоматичният 243 ways работи в повечето случаи по същия начин като обикновения видео слот. На играчите се предлага екран с пет барабана, на всеки от които се виждат три символни позиции. Преди всяко завъртане Играчът трябва да направи залог и често може да избере коя номинална стойност и колко монети иска да заложи.

Едно нещо, което няма да бъдете помолени да направите, е да изберете колко линии искате да играете. Вместо това всяка възможна печеливша комбинация от символи от ляво на дясно на барабаните ще ви донесе малко пари, ако го засадите навсякъде на екрана. Това означава, че на практика няма печеливши линии, които да ги следват: ако ударите нещо на няколко барабана в един ред, можете да сте сигурни, че това ще се брои във ваша полза.

Предимства на слот машините с 243 начина да спечелите

Предимства на слот машините с 243 начина да спечелитеКато цяло, това означава, че има 243 възможни „линии“, които можете да спечелите – което води до името на този стил на слот машина. Как стигат до този номер? Това е въпрос на проста математика. Всеки барабан има три видими символни позиции и всеки от тях може да бъде комбиниран с един символ на всеки друг барабан.

Ако имаше два барабана, това би означавало девет възможни комбинации: 3×3. Разширете го до три барабана и възможностите растат експоненциално: 3x3x3 е 27. Този модел продължава, докато се разширявате до пет барабана, което води до пълен номер 243 – номер, равен на 3x3x3x3x3.

Повече начини да спечелите от всякога

Най-голямото предимство на тези игри е, че има толкова много начини да спечелите, че е по-вероятно да спечелите нещо на много от гърбовете си. Той също така намалява голямо разочарование от играта; едва ли рядко на стандартен слот машина може да се види, че са попаднали в един и същ знак на първите три или четири барабани, само за да разбере, че те не са били на правилните места, за да сгънете печеливша линия на изплащане. Това никога не е проблем с тези игри, което може да ги направи много по-приятно (и много по-малко стресиращо) преживяване за някои играчи.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *