100 Super Hot – EGT

100 Super Hot – EGTТърсите ли забавна слот машина, която не е твърде техническа? Е, с безплатен видео слот 100 Super Hot ще имате възможност да изпитате удоволствието от слот машини без допълнителни свирки и свирки. 100 супер горещи слота имат прости оформления, звуци и основни графики с ограничена анимация. Ако предпочитате да нямате допълнителни функции, за да се притеснявате, тогава тази игра е идеална за вас!

Има някои невероятни бонус оферти на разположение в играта, като например див Червен 7 знака и единична звезда се разсейва. Вашата цел на играта е да се съберат колкото се може повече еднакви символи на една и съща линия на изплащане. Ако съберете всички еднакви символи на една линия, ще спечелите джакпота. Джакпотът може да бъде спечелен с всяка сума на залога, но колкото повече залагате, толкова по-голяма е печалбата.

Ще имате възможност да гледате въртенето на символите на екрана, всички от които са различни символи на плодове. Тук има лимони, грозде, пъпеши, сливи, череши и портокали. Фонът е прост, твърд черен екран, за да се улесни разглеждането на героите. Това преживяване използва много малко прости звуци. В играта има 100 печеливши линии. Това е много високо за нискотехнологична игра с висока волатилност.

Има таблица с печалбите, в която можете да проверите печалбите, за да видите потенциалните си награди. Има джакпот, където парите от всички играчи се добавят към голяма банка. Потенциалът да спечелите големи пари е просто фантастичен!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *